Cursus-in-1-avond

Kalender

Complete

Inhoud

Deze cursus geeft jullie alle info op 1 doordeweekse avond en is dus praktisch en efficiënt. Alles wat jullie willen en moeten weten wordt in één keer uitgelegd. Jullie weten na deze cursus allebei wat je kan verwachten tijdens de bevalling, wat je moet doen en wat niet, en wat je partner kan doen om je te steunen.

De avond is erop gericht jullie volledig inzicht te geven in de bevalling; fysiek, mentaal en praktisch. Jullie krijgen uitleg over de organisatie van de bevalling (wie, wat & waar!?). Ook komen chronologisch de verschillende fasen van de bevalling aan bod. Jullie krijgen ook heldere informatie over ademhalingstechnieken en tools voor het het omgaan met de pijn; de voor- en nadelen van alle pijnstillingsopties en wat je kan verwachten bij eventuele complicaties. Natuurlijk wordt ook besproken hoe je als partner tot steun kan zijn, wat je wel of beter niet kan doen. We nemen echt allesdoor; als je wilt oefenen met adem- en perstechnieken kan dat thuis. En alle vragen zijn welkom!

Lees bij ‘Onze Visie‘ meer over de specifieke insteek voor de Bevalwijzer cursussen.

Post-is-voor-iwe-bedeodl


foto-1

info

 Praktische info:

bullet-2Op een doordeweekse avond van 18:00 uur tot 21:30 uur
bullet-2Ons advies is om deze cursusavond te doen tussen 30 en 38 weken zwangerschap.

bullet-2Maximaal 10 stellen; we bieden je ruimte voor al jullie vragen.
bullet-2Iedereen is welkom, het maakt niet uit of het je 1e, 2e of volgende bevalling is; en of je onder controle bent bij een verloskundigenpraktijk of in het ziekenhuis (met medische indicatie).
bullet-2Kosten: € 90 incl. BTW, inclusief koffie/thee/koek/fruit (per stel). Na de cursus krijg je een digitale hand-out.

Schrijf-je-in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *