Data & Inschrijven – Lokatie ’t Gooi

De Cursus-in-1-dag in ’t Gooi is niet in het weekend, maar op een avond doordeweeks. Maar dat is dan ook het enige verschil; het is nog steeds een allesomvattende cursus, waarbij je in 1 keer alle info krijgt die jullie nodig hebben. Na de cursus hebben jullie beide dezelfde info, weten jullie wat jullie kunnen verwachten en hebben jullie praktische tools en tips.

Door de kleinere groepen (maximaal 6 stellen) is de cursus iets korter en goedkoper als op de zaterdagmiddag.

Kosten: €90,-

De Complete Cursus en Baby Basics zijn momenteel niet beschikbaar in ’t Gooi. Je kunt me wel mailen of bellen voor een privésessie bij jullie thuis: susan@bevalwijzer.nl of 06-48534251

Hieronder staan de data voor ’t Gooi. Omdat ik ook nog als verloskundige werk gaat mijn rooster niet heel ver vooruit, vandaar dat er steeds maar 2 data staan. Maar wil je verder vooruit plannen, mail me dan!  Na inschrijving krijg je meteen een automatische bevestiging in je mailbox; binnen een dag of 2 ontvang je een uitgebreide mail met alle verdere info.

Als je nog vragen hebt, of je wilt iets overleggen, mail gerust even: susan@bevalwijzer.nl

Startdatum Dag + Tijd
01 juli 2019 maandag 18:00 - 21:30 Vol
28 augustus 2019 woensdag 18:00 - 21:30

Nog één plek vrij!

02 oktober 2019 woensdag 18:00 - 21:30
11 november 2019 maandag 18:00 - 21:30
18 december 2019 woensdag 18:00 - 21:30

 

Lokatie en bereikbaarheid

De cursus wordt gegeven in de verloskundigenpraktijk GoedBevallen in Naarden, Lambertus Hortensiuslaan 86 in Naarden.
Let op met parkeren, het is een blauwe zone tot 18.00

Susan

Ik ben Susan Dubbeldam. Sinds 3 jaar ben ik met passie werkzaam als verloskundige in Amsterdam. In 2013 en 2017 heb ik tevens werkervaring op gedaan in Ghana en op Madagaskar. Daarnaast geef ik, met heel veel plezier, cursussen voor Bevalwijzer ’t Gooi en Amsterdam.
Als verloskundige ben je betrokken bij een life event met zeer veel impact: de zwangerschap en bevalling zelf, maar ook de geboorte van een gezin.  Een prachtig proces wat je als verloskundige mag begeleiden, dat is wat in mijn ogen het vak ook zo bijzonder maakt. Door het geven van de cursussen van Bevalwijzer wil ik graag bijdragen aan de voorbereiding op dit mooie proces. Ik wil graag dat aanstaande ouders positief en met reële verwachtingen toe kunnen leven naar de bevalling en de periode hierna. Mijn ervaring is dat zelfvertrouwen en de juiste kennis echt een positief effect hebben op de ervaring van je bevalling. En daar zijn de Bevalwijzer cursussen dan ook op gericht.