Opfriscursus

kind en moeder

Complete

Inhoud

Zwanger van jullie tweede kindje, en nog niet veel aandacht gehad om je ook op deze bevalling voor te bereiden? Deze opfriscursus is bedoeld voor alle zwangeren en partners die het prettig vinden ook bij de 2e een goed beeld te hebben van wat hen te wachten staat.

In een avond komen alle onderwerpen nog eens aan bod, toegespitst op de 2e bevalling. Mét daarbij jullie eerdere bevalervaring(en): wat ging toen goed, wat ging minder goed, hoe ga je dat nu anders of juist hetzelfde aanpakken? En: welke verwachtingen kun je nu hebben ten aanzien van je bevalling, waarop heb je nu meer of juist minder kans dan bij de 1e, en welke andere lessen kun je uit je 1e bevalling trekken?

Rustig en in een kleine groep nemen jullie alles nog eens door en kunnen jullie leren van jullie eigen én elkaars eerdere ervaringen.

Als je je wel wilt voorbereiden op de 2e bevalling, maar dat liever niet in een groep doet, is een privé sessie beter voor jullie. Dan komen we bij jullie thuis en zetten we daar samen met jullie alle tips en need-to-knows op een rij. Schrijf je in of mail naar manon@bevalwijzer.nl.


Schrijf-je-in

handen_love

info

 Praktische info:

bullet-2

Op een doordeweekse avond van 19.00 uur tot 21.30 uur in AMSTERDAM.
bullet-2Maximaal 8 stellen; we bieden je ruimte voor al jullie vragen en eerdere bevalervaringen.
bullet-2Voor zwangeren plus hun partners. Je bent ook alleen welkom natuurlijk!
bullet-2Iedereen die al eerder is bevallen, is welkom. Het maakt dus niet uit of het je 2e of volgende bevalling is.
bullet-2Kom wanneer het jullie uitkomt, ergens tussen je 20e en 37e week;-)
bullet-2Kosten: € 90 incl. BTW, inclusief koffie/thee/koek/fruit (per stel).